logo

Bowling & RecreatieWesterpark Zoetermeer

Wij staan al jaren bekend om ons uitgebreide aanbod in ontspanning. Wij bieden recreatie voor jong en oud en zijn gelegen bij de prachtige omgeving van het wateren natuurrijke Westerpark. Ons recreatiecentrum is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Vorige slide
Volgende slide
Over ons

Perfecte plek voor een gezellig uitje!

Zin om te discobowlen? Bowling Westerpark Zoetermeer is de perfecte plek voor een gezellig uitje met collega’s, vrienden of familie! Moedig elkaar aan, bestel hapjes en drink op de winst. Dat wordt knallen! En heeft u trek, dan kunt u bij ons ook heerlijk eten.

Bij ons vind u plezier voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, bruiloften, personeelsfeesten, kinderfeestje of gezellig iets eten in één van onze restaurants.

Ons bowlingcentrum beschikt over 20 bowlingbanen met bumpers voor de kinderen, zodat ook zij kans maken om te winnen!

Ons recreatiecentrum is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

01

Borrel & Bowl Arrangement

Wij bieden ook leuke arrangementen in combinatie aan met bowlen. Bekijk onze Borrel & Bowl arrangement.

02

Kinderfeestjes

Kom gezellig uw kinderfeestje bij ons vieren! Wij bieden diverse leuke arrangementen aan waar de kinderen een onvergetelijke tijd zullen beleven. Kinderfeestjes zijn uitsluitend te boeken op woensdag, vrijdag en het weekend.

03

Steengrillen en Gourmetten

Zo is er een grill-restaurant waar u kunt steengrillen en gourmetten. Deze arrangementen zijn uit te breiden met bowlen, drankarrangement en ijstaart als dessert.

20 Bowlingbanen

Wij beschikken over 20 bowlingbanen. Al onze banen zijn geschikt te maken voor kinderen door middel van per persoon instelbare gootafschermende hekjes.

Vorige slide
Volgende slide
Gooi jij een perfecte score?