Wij bieden diverse buffetten aan die zijn te reserveren vanaf 20 personen in een van onze zalen. Kinderen t/m 2 jaar kunnen kosteloos gebruik maken van de verschillende buffetten en bij kinderen van 3 t/m 11 jaar wordt er 40% korting berekend. Speciale wensen en/of diëten zijn altijd bespreekbaar. Prijzen zijn inclusief zaalhuur, bediening en BTW, exclusief drankjes. Indien u geen gebruik maakt van het bowlen, hanteren wij een reductie van € 2,50 per persoon.

Brunchbuffet 
Hollandse Brunch (incl. 1 uur bowlen) € 23,50 p.p.

Vooraf een kopje soep van de dag. Op het buffet vindt u diverse soorten afgebakken broodjes. Daarbij diverse kaassoorten, vleeswaren, gerookte zalm, roerei, uitgebakken spek, een fruitsalade en confituren; assortiment jam, hagelslag, chocoladepasta en pindakaas.

Uitbreidingsmogelijkheden: 

  • Onbeperkt koffie, thee, jus d'orange en melk op basis van 2 uur € 3,50
  • Pasteitje met kippenragout €  1,75 p.p.
  • Koude salades €  2,50 p.p.
  • Koude visschotel (makreel, gerookte forel en garnalen) €  4,00 p.p. 

Dinerbuffetten 
Holland's buffet (incl. 1 uur bowlen) € 29,50 p.p.

Vooraf serveren wij een tomatensoep. Hierna volgt het buffet, opgedeeld in warm en koud. Het koude gedeelte van het buffet bestaat uit: huzarensalade, zalmsalade en eiersalade. Daarnaast rauwe ham met meloen, gerookte kip, rosbief, fricandeau en een schaal met rundercarpaccio, rucola en pesto. Ook presenteren wij een schotel met gerookte zalm, forel, Noorse garnalen en makreel. Het warme gedeelte van het buffet bestaat uit: kip in sjalottenjus, varkensrollade met champignon roomsaus, gefrituurde kibbeling met huisgemaakte remouladesaus en een stoofschotel van rund. Als garnituren hebben wij voor u aardappelpuree, rijst en rosti.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Hollandse garnalen i.p.v. Noorse garnalen € 1,25 p.p.
  • Biefstukblokjes in pepersaus € 2,50 p.p.
  • Beenham in klem getrancheerd, aan het buffet met mosterdsaus € 3,50 p.p.
  • Een gepocheerde zalm in zijn geheel gepresenteerd £ 3,50 p.p.

ALL-IN Drank 
€ 17,50 p.p. (basis van 3 uur)  of € 21,00 (op basis van 4 uur)
Uitkoop drankjes op basis van 3 of 4 uur, onbeperkt drinken uit het basisassortiment; koffie, thee, frisdranken, bier, vruchtensappen, wijn, sherry, vermout, port, jenevers en vieux (excl. buitenlands gedistilleerd en géén kinderkorting).  Verlening mogelijk per half uur voor € 3,00.

 

* Prijswijzigingen onder voorbehoud!